.

הסוד נחשף: 
איך להכין אוכל בריא
שילדים אוהבים?

ב-8 שעורי וידאו, סטפ-ביי-סטפ, בזמנך הפנוי, בקורס און-ליין

אני רוצה לשלוח לך מתנה:

2 סרטוני וידאו עם מתכונים מקוריים שמתאימים לבנטו 

(לשניצל תירס בצורת לבבות ולביצה בצורת ״הלו קיטי״)

שם*
דואר אלקטרוני*
טלפון סלולארי

לומדים הכנת בנטו ב-8 שעורי וידאו מקיפים, און-ליין, בביתך ובזמנך הפנוי, כולל תמיכה אישית ממני, דרך קבוצת פייסבוק סגורה, כדי שלא תשאר לך אף שאלה ללא מענה! 

בפעם הראשונה בישראל, נחשפים כל סודות הבנטו היפני!איך הופכים את האוכל הבריא שמכינים בבית באופן שוטף לארוחה אטרקטיבית שילדיך ישמחו לקחת לבית הספר? כולל כל הטריקים והשטיקים ובלי להשתגע בהוצאות מטורפות באי-ביי!איך להפוך אוכל סתמי לכוכב בקופסאת האוכל הכי אטרקטיבית בבית הספר, איך להפוך ירקות למשהו שגם ילדים רוצים, ממש רוצים- לאכולובקיצור, ללמוד את כל מה שצריך לדעת כדי להיות אומן בנטו אמיתי, כולל ידע בתורה התיאורטית שעומדת מאחורי הכנת הבנטו.

מה מקבלים?

 8 שעורי וידאו מקיפים באתר פרטי מלאים במתכונים נהדרים, צילומי וידאו מפורטיםוידע עצום שלא תמצא/י באף ספר!השיעורים נשארים חשופים בפנייך במלואם לצפייה מחודשת לכל החיים ללא הגבלה!

+

סדרה של 8 סרטוני וידאו ייחודיים

מלאים בידע יקר מפז

מפי יועצת התזונה יולה חלפין

+

קופסת בנטו מהודרת דו- קומתית (500 מ״ל)- במתנה!

וארבעה מנג׳טים איכותיים וצבעוניים מסיליקון - במתנה!

+

תמיכה אישית שלי דרך קבוצת פייסבוק סגורה, אימייל וטלפוןתשובות פרטניות על כל נושא שיעלהכדי שלא תשאר לך אף שאלה ללא מענה!


אני רוצה לשלוח לך מתנה:

2 סרטוני וידאו עם מתכונים מקוריים שמתאימים לבנטו 

(לשניצל תירס בצורת לבבות ולביצה בצורת ״הלו קיטי״)

שמך+ קוד מזהה (אם יש לך)*
דואר אלקטרוני*
טלפון (עדיף, לא חובה)

*גם אני שונאת דואר זבל ולכן האימייל לא ימסר הלאה ולא אשתמש בו אלא כדי לשלוח הודעות בנושא קורס הבנטו הספציפי.

שאלות נפוצות

מתי הקורס מתחיל?

ביום בו את/ה משלים הרשמה
את/ה מקבל/ת קוד פרטי שיכניס אותך לאתר פרטי ובו כל שיעורי הוידאו
תוכל/י לחזור ולצפות בכל השיעורים מתי שתרצה/י וכמה פעמים שתרצה/י 

האם אני חייב/ת להתקדם בקצב שלך?

לא, השיעורים יהיו זמינים לך ותוכל/י לחזור אליהם מתי שרק תרצה/ תרצי.

לכמה זמן הקורס יהיה לי זמין?

השיעורים יהיו זמינים לך כל החיים.
במשך שנה תקבל/י גם ליווי ותמיכה אישית שלי במסגרת קבוצת פייסבוק סגורה


סילבוס הקורס:

שיעור ראשון- הכרות, כללים, תיאוריה בסיסית ותרגול ראשוני

שיעור שני- אורז ונודלס וכל מה שמסביב- איך אפשר להכין אוניגירי מפוסלים יפיפיים בקלי קלות - בלי לרוץ ולעשות קניות באי-ביי!

שיעור שלישי- בנטו ישראלי- כי אפשר לעשות בנטו גם עם פלאפל וגבינה צפתית (+איך עושים בנטו אנגרי בירדס מגבינות, ואיך מכינים את הפלאפל הכי טוב שאכלתם בחיים). 

שיעור רביעי- ירקות- חיתוכים, שילובים, בישול, טיגון, עטיפה בטמפורה, חיתוך ירקות חיים וכל מה שאפשר לעשות עם ירקות.
וגם- איך הפכתי ילד שונא ירקות לילד שאוכל אותם? 

שיעור חמישי- חלבונים: סויה ונגזרותיה, ביצים קשות בצורת עכבר, הלו קיטי, טוטורו ועוד וגם שלל רעיונות לטיגון ביצים (ולומדים איך מכינים טמאגו!) .

שיעור שישי ושיעור שביעי - בנטו מקושט- פיסול מתקדם באורז, סושי פרח , סושי הלו קיטי, בנטו אנגרי בירדס לארוחת צהריים ולביבות צבעוניות נהדרות!

שיעור שמיני- מתכונים נוספים וסיכום 

אני רוצה לשלוח לך מתנה:

2 סרטוני וידאו עם מתכונים מקוריים שמתאימים לבנטו 

(לשניצל תירס בצורת לבבות ולביצה בצורת ״הלו קיטי״)

שם פרטי + קוד מזהה (אם יש לך)*
דואר אלקטרוני*
טלפון סלולארי (לא חובה, אבל כדאי)

*גם אני שונאת דואר זבל ולכן האימייל לא ימסר הלאה ולא אשתמש בו אלא כדי לשלוח הודעות בנושא קורס הבנטו הספציפי.


מן העיתונות:


המגזין האינטרנטי ״בייגלה״ (ינואר 2012) : 



nrg  מעריב, בפברואר 2012 : 


מגזין טיים-אאוט, בנובמבר 2013 בכתבתה של חמוטל לוין


נוצר באמצעות מערכתרב דף מבית רב מסר

.